Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarswandeling

10 januari 2016 @ 14:30 - 17:00

Onze nieuwjaarswandeling en –receptie. Deze gaat door op zondag 10 januari. Om 30 uur is het verzamelen geblazen aan De Biekaar.

Er is voldoende gelegenheid om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar toe te wensen.

We zullen carpoolen over een korte afstand want we rijden samen naar de parking van het Heidestrand in Zonhoven. We zullen er een winterwandeling maken van ongeveer 6km aan de Platwijers onder begeleiding van onze André. We vragen iedereen om aangepast schoeisel mee te brengen. Wie zich echt niet kan inhouden mag gerust zijn waterski’s aandoen als je het liever vanop de vijvers zelf aanschouwt.

Na de wandeling komen we rond 17.00 uur terug samen aan De Biekaar. De mensen die verkiezen om niet mee te gaan wandelen kunnen dan aansluiten bij de groep voor een gezellige receptie.

Na de receptie wordt er samen nagebabbeld, vooral ‘voorgebabbeld’ richting nieuwe seizoen en wordt er samen gegeten.

Deelnemen aan dit festijn kan door € 5 per persoon over te schrijven op ons gekende rekeningnummer (zoals steeds rechts onderaan op elke pagina van elke brief terug te vinden) en zeker voor 5 januari 2016 een mail te sturen naar René om je deelname te bevestigen. Vergeet dit niet aub zodat we voldoende spijs en drank kunnen voorzien. Naar analogie van het vorig jaar gelanceerde idee doen we ook nu een oproep voor een handje hulp: we zoeken enkele vrijwilligers die de zaal willen helpen klaarzetten van 15u30 tot 17u, voor het serveren van koffie en gebak tijdens de receptie van 17u tot ongeveer 19u en vanaf 19u voor het opruimen. Eén van deze 3 onderdelen is natuurlijk ook welkom. Graag jullie kandidatuur mailen naar René. We zijn jullie dankbaar als bestuur voor de medewerking en bovendien blij dat we zo ook de nodige tijd krijgen voor een babbeltje.

Gegevens

Datum:
10 januari 2016
Tijd:
14:30 - 17:00